Κρήτη: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των rapid test

Αυξημένα είναι τα θετικά δείγματα για τον κορονοϊό στα Χανιά, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των μαζικών ελέγχων που πραγματοποιούν μονάδες του ΕΟΔΥ σε όλη την Κρήτη.


Αναλυτικά:

Σε σύνολο 476 ελέγχων ταχείας ανίχνευσης του κορνοϊού που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Δημαρχείο Χανίων, 15 -ποσοστό 3,15% – ήταν θετικά. Η διάμεση ηλικία των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί, είναι τα 24 έτη. Πρόκειται για 10 γυναίκες και 5 άνδρες.

Σε ότι αφορά στο Ρέθυμνο, εντοπίστηκαν συνολικά 6 θετικά δείγματα σε σύνολο 486. Πρόκειται για 3 άνδρες και 3 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη.

Στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, 16 ήταν τα θετικά τεστ σε σύνολο 679 δειγματοληψιών, με μέσο όρο ηλικίας τα 28 έτη. Πρόκειται για 8 άνδρες και 8 γυναίκες.
Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, βρέθηκαν 8 θετικά δείγματα σε σύνολο 436 τεστ, με διάμεση ηλικία τα 20 έτη. Τα θετικά αποτελέσματα αφορούν σε 6 γυναίκες και δύο άνδρες.

Τέλος, καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το Λασίθι, αφού σε σύνολο 323 rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου, δύο άνθρωποι -μία γυναίκα και ένας άνδρας με μέση ηλικία τα 35 έτη- βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος