Κρήτη: Πανελλήνια διαδικτυακή Συνάντηση “Startup Greece Week”

Array

O Youth Entrepreneurship Club διοργανώνει στην Κρήτη, υβριδικά online, στις 31/7/2020 την Πανελλήνια Συνάντηση Συνδιοργανωτών Startup Greece Week.
Η δράση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης με υποστηρικτές το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, το Eurodesk και το Europe Direct Crete-Περιφέρειας Κρήτης.
Με στόχο την δικτύωση, σύνδεση με τοπικές επιχειρήσεις/φορείς/startups που υποστηρίζουν το οικοσύστημα. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν e-meetings με επιχειρήσεις/φορείς του νησιού καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την σύνδεση του Ελληνικού startup Οικοσυστήματος με οικοσυστήματα στο εξωτερικό.
Σημειώνεται, ότι, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 100% διαδικτυακά το Startup Greece Week 2020, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η πρωτοβουλία, «Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» που ξεκίνησε το 2015 από την Κρήτη, έφτασε φέτος σε απήχηση 1.000.000+ άτομα, από 41 χώρες, εκ των οποίων το 20% περίπου ήταν Έλληνες ομογενείς, που παρακολούθησαν 52 ώρες ζωντανής μετάδοσης ομιλιών, από 126 ομιλητές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος