Κρήτη: 36 μαθητές δεν πάνε σχολείο εξαιτίας της άρνησης των γονιών τους

Τριάντα έξι παιδιά στην Κρήτη δεν παρακολουθούν τα μαθήματά τους από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα, εξαιτίας της άρνησης των γονιών τους να συμμορφωθούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας.

31 από τα παιδιά είναι μαθητές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πιο αναλυτικά, «πρωτιά» στην αποχή από την εκπαιδευτική διαδικασία, καταγράφεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, όπου απέχουν από τις σχολικές δραστηριότητες 20 συνολικά μαθητές του Δημοτικού και ένας μαθητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έξι είναι οι μαθητές δημοτικού και ένας Γυμνασίου, στα Χανιά.

Στο Ρέθυμνο οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι 5, ενώ αλλά τρία παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο τους στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος