Συζητείται η επικινδυνότητα γέφυρας στην περιοχή Κερά του Δήμου Αποκορώνου (video)

Στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, θα συζητηθεί το πρόβλημα με την επικινδυνότητα ετοιμορροπίας της γέφυρας στην περιοχή Κερά του Δήμου Αποκορώνου.

Την πρωτοβουλία και τη σχετική ερώτηση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, έχει ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Η Κρήτη Μπροστά», Ανδρέας Κουκλινός.

Συζητείται η επικινδυνότητα γέφυρας στην περιοχή Κερά του Δήμου Αποκορώνου (video)

«Στον Δήμο Αποκορώνου στον δρόμο που οδηγεί από τις Καλύβες στην Αλμυρίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κερά Αποκορώνου, δηλαδή σε μια περιοχή ανεπτυγμένη τουριστικά με έντονη κίνηση, η γέφυρα φέρει σημάδια ετοιμορροπίας παρατεταμένα για χρόνια. Έτσι τόσο διότι ένα τέτοιο απευκταίο ενδεχόμενο θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην συνδεσιμότητα της περιοχής τους, καθώς αποτελεί την μόνη δυνατότητα διέλευσης, όσο και διότι δεν αποκλείεται ο κίνδυνος ατυχήματος για τους διερχόμενους εκτός του κινδύνου απώλειας της υποδομής, έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία χωρίς να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής που επανειλημμένα έχει ενημερωθεί», επισημαίνει ο κ. Κουκλινός.

Παράλληλα, καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη να διευκρινίσει εάν προτίθεται να διενεργήσει αυτοψία για την ετοιμορροπία της γέφυρας. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Κουκλινός απέδωσε την επιδείνωση της στατικότητας της γέφυρας, σε χαλασμένο αγωγό του ΟΑΚ – πρόκειται για πεπαλαιωμένο δίκτυο- που είχε σπάσει και έχανε νερό επί δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και επισκευάστηκε, το περασμένο Σάββατο παρουσίασε και πάλι ρήγμα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η διαρροή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος