Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε πρόσφατα ένας 24χρονος νεαρός, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με κατσούνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς” το θύμα της επίθεσης είχε μεταβεί την περασμένη Πέμπτη με την παρέα του σε γλέντι που είχε διοργανωθεί σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Στη διάρκεια του γλεντιού συναντήθηκε με νεαρό συγχωριανό του, ο οποίος προσεγγίζοντας τον του ανέφερε ότι θα έπρεπε να συναντηθούν προκειμένου να λύσουν μια παλιά προσωπική τους διαφορά.
Ανυποψίαστος ο 23χρονος μετέβη στο σημείο της συνάντησης που είχε οριστεί από τον συγχωριανό του την περασμένη Παρασκευή, όπου όμως δέχθηκε επίθεση από τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος του κατάφερε στο κεφάλι αλλεπάλληλα χτυπήματα με την κατσούνα που κρατούσε.
Το θύμα της επίθεσης κατονόμασε τον άνδρα που του επιτέθηκε και διευκρίνισε ότι η μεταξύ τους διαφορά σχετιζόταν με τον δεσμό που είχε συνάψει στο παρελθόν το θύμα της επίθεσης με την τωρινή φίλη του δράστη.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη της επίθεσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος