Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, δύο Έλληνας και συγκεκριμένα μια 42χρονη και ένα 33χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διακινούσαν ηρωίνη, για λογαριασμό κρατουμένου σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Πιο συγκεκριμένα στη διάρκεια επιχείρησης εντοπίστηκε η 42χρονη με τον 33χρονο και στη συνέχεια τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα. Όμως η έρευνα είχε και συνέχεια, καθώς τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για ιατρικές εξετάσεις.
Στη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε ότι η 42χρονη είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματος της μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων που κατασχέθηκε ενώ και σε έρευνα στην κοινή τους οικία κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δύο τους λειτουργούσαν κατ΄ εντολή ενός 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος