Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά προχώρησαν σήμερα το πρωί σε μια συμβολική κίνηση ανάρτησης γιγαντοπανό στο παλιό λιμάνι των Χανίων με σύνθημα «ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ – ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ».

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Αυτή την ώρα που εξελίσσεται ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή και ο κόσμος φλέγεται πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός. Η Βάση της Σούδας αποτελεί βασικό ορμητήριο πολέμου και στόχο αντιποίνων. Για άλλη μια φορά καταρρίπτεται το αφήγημα, ότι η βάση της Σούδας προστατεύει το λαό. Όλοι στους δρόμους, υψώνουμε το ανάστημα μας απέναντι στη βαρβαρότητα. Οι ιμπεριαλιστές δεν είναι ανίκητοι.
– Απεμπλοκή της Ελλάδας από το μακελειό.
-Να κλείσει η δολοφονική βάση της Σούδας και όλες οι βάσεις του θα ΝΑΤΟ.
-Να να ανακληθεί η ελληνική πυροβολαρχία Πάτριοτ από τη Σαουδική Αραβία και να επιστρέψει η φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού από την Ερυθρά Θάλασσα.
Παράλληλα, σήμερα στις 11 το πρωί η «Επιτροπή κατά των βάσεων και της εμπλοκής στον πόλεμο», συνδικάτα και φορείς, καλούν σε συμμετοχή σε αντιπολεμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες στις 11πμ στα Χανιά, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος