Ιατρικό εξοπλισμό δώρισε στην ΩΡΛ Κλινική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ. Ειρηναίος.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
“Ο Αρχιεπίσκοπος προέβη στην ευγενική χορηγία ενός σύγχρονου άκαμπτου χειρουργικού ενδοσκοπίου ρινός, για την άμεση κάλυψη αναγκαίου εξοπλισμού της Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής Ηρακλείου, εκφράζοντας την πρόθεσή του για τη δωρεά ενός ακόμα ενδοσκοπίου μελλοντικώς.
Οι συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής προεξέχοντος του Επισκόπου Κνωσού κ. Προδρόμου, σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΠΑ.ΓΝΗ και τον Διοικητή κ. Γεώργιο Χαλκιαδάκη οργάνωσαν άμεσα και επιτυχώς την όλη διαδικασία της δωρεάς.
Όπως τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος σε συνοδευτική επιστολή, η δωρεά αποβλέπει στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση και θεραπεία διαφόρων ασθενειών των συνανθρώπων μας.
Η δωρεά του Αρχιεπισκόπου Κρήτης αποτελεί ύψιστη έμπρακτη πράξη αγάπης προς όλο το ποίμνιο, που δοκιμάζεται από την υγειονομική και οικονομική κρίση”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος