Χανιά: Ζευγάρι Ολλανδών δώρισε απινιδωτή στο Δήμο Κανδάνου Σελίνου

Έναν απινιδωτή για την κάλυψη αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κανδάνου Σελίνου, δώρισαν στο Δήμο, την Δευτέρα, το ζεύγος Γιάννης και Αδριάνα Κλάιντγενς, Ολλανδικής καταγωγής που ζουν πλέον μόνιμα στην Παλαιόχωρα. Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου, με ανακοίνωσή του, τους ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις ανάγκες των κατοίκων του τόπου κατοικίας τους.

Χανιά: Ζευγάρι Ολλανδών δώρισε απινιδωτή στο Δήμο Κανδάνου Σελίνου

Ο απινιδωτής παραδόθηκε στον Δήμο από το ζεύγος Κλάιντγενς παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταματίας Σταυρίδου-Βλησίδη, των Αντιδημάρχων Εμμανουήλ Κουκουλά και Νικολάου Φιωτοδημητράκη, της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα πολιτισμού και αθλητικού χαρακτήρα Αικατερίνης Καλαϊτζάκη – Περράκη και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού και υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Στέλιου Καλογρίδη.

Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο Πρόεδρος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Σελίνου Ευτύχης Σφακιανάκης και το μέλος της ομάδας Πολύδωρος Μαρκουλάκης πρώην δημοτικός σύμβουλος.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος