Χανιά: Βραδιά γνωριμίας της Κινητής Μονάδας Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας

Βραδιά γνωριμίας διοργανώνει η Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της. Το έργο και τις δραστηριότητες της Κινητής Μονάδας, θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ντούρα.

Θα ακολουθήσει αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από το Νίκο Μπλαζάκη, συνοδεία μουσικής (ακορντεόν) από την Ελευθερία Μπλαζάκη. Θα προλογίσει η Άννα Γεωργουδάκη με μία ψυχαναλυτική προσέγγιση της σημασίας των παραμυθιών στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στις καλλιτεχνικές και ψυχοεκπαιδευτικές δράσεις της Κινητής Μονάδας Παιδιών και Εφήβων, θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, στην οδό Σ. Κροκιδά αρ. 25, την Τετάρτη 27 Ιουλίου  και ώρα 20.30.

Σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων μίλησε ο υπεύθυνος Διοικητικής υποστήριξης των ψυχιατρικών δομών του νομού Μανώλης Αναγνωστόπουλος. Όπως είπε, την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της η Μονάδα βρέθηκε σε απομακρυσμένες γωνιές του Νομού Χανίων, όπως τα Σφακιά, επισκέφθηκε 46 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, 17 Γυμνάσια και Λύκεια και τα στελέχη της μονάδας βρέθηκαν σε 70 συνολικά τμήματα, με 119 εκπαιδευτικούς και συνολικά 971 παιδιά.

Ακούστε τη συζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος