Τα γραφεία του ΕΟΤ επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, προκειμένου να συζητήσει τόσο με την Πρόεδρο, Άντζελα Γκερέκου, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη, τις προοπτικές του τουριστικού προϊόντος στα Χανιά.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ συζητήθηκε η πορεία των τουριστικών αφίξεων και εισπράξεων την φετινή περίοδο, η ανάγκη εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος των Χανίων με νέες εμπειρίες για τον ταξιδιώτη και φυσικά η ανάγκη υλοποίησης συγκεκριμένων υποδομών που θα υποστηρίξουν αυτήν την στρατηγική.
Όσον αφορά την τουριστική προβολή των Χανίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και ο ΓΓ του ΕΟΤ συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη τα Χανιά να περάσουν σε ένα νέο μοντέλο ενοποιημένης αντιμετώπισης του ζητήματος της προβολής του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό. Μάλιστα συζητήθηκε η πιθανότητα σύμπραξης μεταξύ του Επιμελητηρίου και των παραγωγικών φορέων, επαγγελματιών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας ενός συνεργατικού σχήματος που θα κληθεί να προβάλλει από κοινού τα πλεονεκτήματα του νομού συνολικά. Σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει και ο ΕΟΤ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει διαχρονικά σε αυτόν τον τομέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος