Χανιά: «Γίνε η φωνή μας»: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο με θέμα το περιβάλλον

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων φιλοξενούνται από σήμερα, Παρασκευή 15/10/2021, τα καλλιτεχνικά έργα μικρών πολιτών του Δήμου, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής, με θέμα: «Γίνε η φωνή μας’’. Ο διαγωνισμός ζωγραφικής διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Χανίων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Οι ζωγραφιές και οι κατασκευές των παιδιών, οι οποίες μεταφέρουν στους επισκέπτες του Δημαρχείου το μήνυμα «Σώστε το περιβάλλον!», δημιουργήθηκαν με την πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και είναι εμπνευσμένες από το εκπαιδευτικό υλικό της W.W.F. Η έκθεση λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8.00 έως 15.00. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, που συμμετείχαν, ενώ θα ακολουθήσει βράβευση τω έργων, που θα διακριθούν.

Χανιά: «Γίνε η φωνή μας»: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο με θέμα το περιβάλλον Χανιά: «Γίνε η φωνή μας»: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο με θέμα το περιβάλλον Χανιά: «Γίνε η φωνή μας»: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο με θέμα το περιβάλλον Χανιά: «Γίνε η φωνή μας»: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο με θέμα το περιβάλλον

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος