Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Δήμου Σαμοθράκης για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Θέρμα –Κήποι, ύψους 400.000 ευρώ, ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ.
Φορέας υλοποίησης και φορέας Διαχείρισης θα είναι η Π-ΑΜΘ ενώ ο Δήμος Σαμοθράκης θα είναι κύριος φορέας του έργου . Αξίζει να σημειωθεί πώς για την παρακολούθηση του έργου συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης με εκπροσώπους τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνο Εξακουστό και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Νόρα Μοσχίδου.
«Η Π-ΑΜΘ στηρίζει έμπρακτα το νησί της Σαμοθράκης και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και η προγραμματική σύμβαση που εγκρίθηκε μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για αυτό το σημαντικό έργο,» σχολίασε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Εξακουστός, τονίζοντας πως «το έργο οδικού δικτύου Θέρμα –Κήποι είναι εξαιρετικά σημαντικό και για λόγους ανάπτυξης του νησιού ,αλλά και για λόγους ασφάλειας.»
ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη :Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος