Άγιος Νικόλαος: Ανάπτυξη του λιμανιού για την κρουαζιέρα

Η ανάπτυξη του λιμανιού του Αγίου Νικολάου ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου, Θωμά Χαριτάκη και τον υπεύθυνο σε θέματα κρουαζιέρας, Γιάννη Μπρα.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κατά την συνάντηση , αναλύθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την συμπλήρωση και ολοκλήρωση των υφιστάμενων υποδομών, παρουσιάστηκαν νέες προτάσεις και δράσεις που πρέπει ν’ αναληφθούν προκειμένου να τονωθεί η επισκεψιμότητα στην περιοχή μέσω της κρουαζιέρας, αλλά και η επιβεβλημένη συνεργασία που θα πρέπει να έχει ο Δήμος, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Επιμελητήριο Λασιθίου και όλοι οι επαγγελματικοί φορείς, ώστε να καταστεί δυνατόν από την επόμενη χρονιά , να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση κρουαζιερόπλοιων και κατά συνέπεια μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών στην περιοχή.
Εν αναμονή των προτάσεων που θα καταθέσει ο κ. Μπρας προέχει – ξεκαθάρισε ο κ. Ζερβός- να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι με το θέμα φορείς, για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν, αφού και σε αυτό τον τομέα, δεν υπάρχουν τετελεσμένα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος