Συμπληρωματική μήνυση για τα Τέμπη από Λ. Αποστολίδη – Ζήτησε διερεύνηση ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα (video)

Συμπληρωματική μήνυση για την υπόθεση των Τεμπών κατέθεσε σήμερα, ο δικηγόρος του Γεράσιμου Γεωργιάδη -μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι. της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που δίνει μάχη για τη ζωή του στη Βοστόνη,- κ Λουκάς Αποστολίδης ζητώντας να συσχετιστεί η δικογραφία της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 και τις συνεχείς παρατάσεις με τη δικογραφία της υπόθεσης των Τεμπών.

Παράλληλα, ο κ Αποστολίδης κατέθεσε έγγραφη ερώτηση στο ειδικό Εφέτη Ανακριτή, για το αν υπήρχε εισαγγελέας στο “μπάζωμα” του χώρου, που έγινε λίγες μόλις ημέρες, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

Επίσης ενώπιον του ειδικού Εφέτη Ανακριτή βρέθηκε και η κ Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων, προκειμένου να λάβει το ανακριτικό υλικό, ενώ σε δηλώσεις της έκανε λόγο για “μπάζωμα” ευθυνών, υπενθυμίζοντας ότι η ανακριτική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Είναι ένα πόρισμα πρόκληση, αλγεινή απόπειρα επηρεασμού της ανάκρισης, ενώ η ανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η ΝΔ προσπαθεί να κλείσει το ζήτημα των ποινικών ευθυνών. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε μπάζωμα της αλήθειας» είπε.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος