Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των δύο συλληφθέντων, ο 49χρονος χρηματιστής ήταν αυτός που προκάλεσε την παρέα των Κρητικών μετά από το ατύχημα με την κάφτρα του τσιγάρου που του έκαψε το χέρι. Όπως ισχυρίζονται, του ζήτησαν συγγνώμη πολλές φορές, άλλα εκείνος έγινε επιθετικός.

Στη φυλακή οι δύο Κρητικοί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Κάλεσαν μάλιστα και τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή για να αποδείξει τους ισχυρισμούς τους για τη βαρύτητα των τραυμάτων.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, ωστόσο αποφάσισαν την προφυλάκισή τους βασισμένοι και στις διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος