Σέρρες: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 86χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται την Παρασκευή

Με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν αύριο, Παρασκευή, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου, που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Βισαλτίας κοντά στο Καστανοχώρι.

Οι έρευνες σταμάτησαν το βράδυ της Πέμπτης και θα συνεχίσουν αύριο με τη συνδρομή και εθελοντικών ομάδων. Στις έρευνες σήμερα, Πέμπτη, πήρε μέρος ο αστυνομικός σκύλος Άις με το συνοδό του που πριν από μήνες είχαν συμβάλλει στον εντοπισμό ηλικιωμένου σε κοντινή περιοχή. Από χθες άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας, αστυνομικοί, Ερυθρό σταυρός και οι πολιτική προστασία του Δήμου Βισαλτίας έχουν «χτενίσει» την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σέρρες: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον 86χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται την ΠαρασκευήΣτις έρευνες συμμετέχουν και τα δυο παιδιά του 86χρονου, ο γιος του έφτασε το μεσημέρι από την Κρήτη, φίλοι και συγχωριανοί του. Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι τελευταίοι στην ΕΡΤ Σερρών ο 86χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και διατηρούσε πολύ καλή κατάσταση κάνοντας καθημερινά πολλά χιλιόμετρα με τα πόδια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος