Σέρρες: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου από τον Αγ. Δημήτριο

Σέρρες: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου από τον Αγ. ΔημήτριοΆκαρπη παραμένει έως αυτή την ώρα η συντονισμένη επιχείρηση εντοπισμού του 86χρονου άνδρα από τον Αγ. Δημήτριο Σερρών, ο οποίος πήγε χθες το απόγευμα να κόψει ξύλα στην περιοχή της Βισαλτίας και έκτοτε δεν έδωσε σημείο ζωής.

Στις εννέα το βράδυ οι συγγενείς του, βλέποντας πως δεν επέστρεψε σπίτι, ενημέρωσαν τις αρχές και άρχισε η αναζήτησής του.

Σέρρες: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου από τον Αγ. ΔημήτριοΆνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής , της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, συγγενείς του και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν εναγωνίως να τον εντοπίσουν, ενώ σε λίγη ώρα καταφθάνουν άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια εντοπισμού του ηλικιωμένου άνδρα.

Σέρρες: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου από τον Αγ. ΔημήτριοΤο τρακτέρ του εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συγγενείς του, που μετέχουν στις έρευνες ανεύρεσης του, και σήμερα εντοπίστηκε σε 200 μέτρα απόσταση και το αλυσοπρίονο, που και σε κοντινή απόσταση κομμένα ξύλα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος