Πάτρα: Μήνυση σε βάρος του γιατρού Α. Ηλιάδη κατάθεσαν η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης

Μήνυση σε βάρος του υπεύθυνου της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, κατάθεσαν η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης μητέρας που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της και στην οποία έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή (για τα άλλα δύο παιδιά της).

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο που συνέταξε ο ίδιος για λογαριασμό τους.

Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης υπήρξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ηλιάδη σε διαδικτυακή εκπομπή, οι οποίες παρέπεμπαν στην επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος εκ μέρους της οικογένειας κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι έχει λάβει εντολή από την 33χρονη να καταθέσει μήνυση και εκ μέρους της σε βάρος του κ. Ηλιάδη για δηλώσεις που έκανε στην ίδια διαδικτυακή εκπομπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος