Πάτρα: Δημιουργείται μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο λιμάνι

Τη δημιουργία ενός μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου στην Πάτρα σε χώρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, όπου θα εγκατασταθούν 16 μονάδες για τον εμβολιασμό του τοπικού πληθυσμού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε μετά τη σύσκεψη που έγινε στην Πάτρα με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και εκπροσώπων των αρχών, το συγκεκριμένο Κέντρο θα έχει τη δυνατότητα εμβολιασμού 23.000 ατόμων μηνιαίως.

Πάτρα: Δημιουργείται μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο λιμάνιΠαράλληλα τόνισε ότι ο Νομός Αχαΐας έχει φτάσει στα όρια του με τα κρούσματα της covid-19 να είναι υψηλά, καλώντας τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με ξεχωριστή αναφορά στους νέους ζητώντας τους να αποφεύγουν τις συναθροίσεις και τα πάρτι.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό των κρουσμάτων και μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε τα αποτελέσματα».

Πάτρα: Δημιουργείται μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο λιμάνιΜετά τη σύσκεψη ο Υφυπουργός μετέβει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων.

Εξετάστηκε η κατάσταση στο Νοσοκομείο η πληρότητα των κλινικών covid, αλλά και της ΜΕΘ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος