Λήμνος: Τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα – Στα λευκά ο Αη Στράτης

Με χιόνια ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές η κακοκαιρία «Ελπίδα» χτύπησε για 3η μέρα τη Λήμνο. Οι Λημνιοί ξύπνησαν στα λευκά, ενώ η χιονόπτωση, που ξεκίνησε από χθες στις 8 το βράδυ, ήταν ιδιαίτερα έντονη από την Μύρινα μέχρι την περιοχή του αεροδρομίου.

Λήμνος: Τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα – Στα λευκά ο Αη Στράτης

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η κίνηση των οχημάτων σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου του νησιού γίνεται μόνο με αλυσίδες. Συγκεκριμένα στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού από τα Θέρμα προς Άγιο Δημήτριο και Λιβαδοχώρι και από Κορνός προς Σαρδές- Δάφνη και Κατάλλακο, καθώς και από Πλατύ προς Θάνος.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάτας τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου «είναι από χθες βράδυ και καθαρίζουν τους δρόμους όμως σε κάποια σημεία ήταν ισχυρή η χιονόπτωση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και οι οδηγοί να κινούνται μόνο με αλυσίδες στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω μέχρι τις 11 το πρωί όλοι οι δρόμοι να έχουν ανοίξει.»

Λήμνος: Τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα – Στα λευκά ο Αη ΣτράτηςΛήμνος: Τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα – Στα λευκά ο Αη Στράτης

Χιόνισε και στον Άγιο Ευστράτιο και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου η Δήμαρχος Μαρία Κακαλή, δήλωσε ότι ο δήμος συνδράμει τους κτηνοτρόφους να μεταβούν με ασφάλεια στις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Βίντεο: Βίκυ Πετρέλλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος