Κοζάνη: Τριάντα τόνοι βοήθειας στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Στους Δήμους Ιστιαίας, Αιδηψού και Μαντουδίου, θα σταλεί η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Δήμο Κοζάνης από τις τοπικές κοινότητες, συλλόγους, συλλογικότητες μεμονωμένα άτομα και το ΚΕΘΕΑ.

Οι 30 περίπου τόνοι που συγκεντρώθηκαν με τρόφιμα, ζωοτροφές φάρμακα, παραϊατρικά είδη, θα ταξιδέψουν προς τις περιοχές που η πύρινη λαίλαπα στο πέρασμά της δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά της αφήνοντας πίσω πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Κοζάνη: Τριάντα τόνοι βοήθειας στους πυρόπληκτους της ΕύβοιαςΑπό το υστέρημά τους οι πολίτες της Κοζάνης κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντική βοήθεια, ενώ όπως τονίζουν και οι Πρόεδροι των χωριών, ήταν συγκινητική η προσφορά καθώς δεν ξεχνούν και οι ίδιοι την βοήθεια που έλαβαν μετά τον σεισμό του ‘95, αφού δεν τους αφήνουν ποτέ ασυγκίνητους οι φυσικές καταστροφές και ο πόνος των ανθρώπων που δοκιμάζονται.

Η συγκεντρωμένη βοήθεια θα μεταφερθεί στις πληγείσες περιοχές από την φωτιά, με την ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, ενώ σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης έφτασαν οι κούτες από κάθε γωνιά του Δήμου.

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου δηλώνει τόσο ο πρόεδρος της Κοινοφελούς, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, όσο και Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων που κάνουν λόγο για ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος