Κοζάνη: Εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου 19χρονης στο Μαμάτσειο το 2019 – Πήρε εξιτήριο και έπεσε σε κώμα

Εκδικαζεται αύριο στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κοζάνης η αγωγή κατά του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την υπόθεση του θανάτου της 19χρονης φοιτήτριας το 2019. Η κοπέλα καταγόταν από την Πέλλα και ήταν φοιτήτρια στην Κοζάνη.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατέθεσε αγωγή ζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του 1 εκ. ευρώ περίπου. Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, ο φάκελος θα δοθεί στον δικηγόρο, κάτι που θα οδηγήσει πιθανόν σε αναβολή. Σε ότι αφορά τον θάνατο της 19χρονης, η ατυχη κοπέλα προσήλθε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κοζάνης με πόνους στο πόδι, όπου και εξετάστηκε από ειδικευόμενο ορθοπεδικό γιατρό. Ο γιατρός, μετά από την αγωγή που τις έδωσε, την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι της. Δυστυχώς η κοπέλα έπεσε σε κώμα και άφησε την τελευταία της πνοή μετά από λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός που εφημέρευε στα ΤΕΠ, εργάζεται τώρα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις: Θεσσαλονίκη: 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” – ertnews.gr

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 43χρονου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης – ertnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος