Ηράκλειο: Κατήγγειλε κλοπή ποσού περίπου 1 εκ. ευρώ – Επιφυλακτικοί οι αστυνομικοί

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όταν η 55χρονη Ρωσίδα μπήκε στα γραφεία και τους κατήγγειλε την κλοπή ενός ποσού που πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ από την εξοχική της βίλα σε παραλιακό συγκρότημα εξοχικών κατοικιών.

Η ίδια είχε φύγει από τη βίλα το Φεβρουάριο του 2020 και επιστρέφοντας τώρα διαπίστωσε ότι ένα μεγάλο ποσό που υπήρχε στο χρηματοκιβώτιο, και ξεπερνούσε σύμφωνα με την κατάθεσή της τις 850.000 ευρώ, είχε κάνει «φτερά».

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στην πολυτελή έπαυλη, ενώ και το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται σε ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας δεν είχε παραβιαστεί.

Η ιδιοκτήτρια από την πλευρά της υποστηρίζει ότι το κλειδί του σπιτιού το είχε κρύψει σε εξωτερικό χώρο και το γνώριζαν δύο άτομα, αλλά το ερώτημα είναι που βρέθηκε το κλειδί του χρηματοκιβωτίου.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εξετάζουν με πολύ προσοχή την καταγγελία, έχοντας σημαντικά ερωτήματα, τόσο για το μεγάλο ποσό που υπήρχε στην κατοικία, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πουθενά ίχνη παραβίασης.

Η 55ρονη είναι χήρα Ρώσου επιχειρηματία ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια, και είχε αγοράσει τη βίλα των τεσσάρων επιπέδων, όπου ερχόταν μαζί με τη σύζυγό του για καλοκαιρινές διακοπές μένοντας αρκετό καιρό. Μετά το θάνατό του η σύζυγός του ερχόταν και αυτή τα καλοκαίρια, εκτός από αυτό του 2020 εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία της covid-19.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος