Ιωάννινα: Γεμίζουν τα ορεινά χωριά για το Πάσχα – Η πληρότητα στα ξενοδοχεία ξεπερνά το 90%

Το Νομό Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τις ορεινές περιοχές, προτίμησαν για να περάσουν τις ημέρες Πάσχα αρκετοί τουρίστες, με τα ξενοδοχεία να σημειώνουν πληρότητα άνω του 90%.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης, τόνισε πώς η περιοχή έχει αυξημένη επισκεψιμότητα καθ’ όλο το χρόνο και σε αυτό έχουν συμβάλει η επενδύσεις που καταγράφονται στον τουριστικό τομέα. Έτσι σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος των χωριών του Ζαγορίου και των Τζουμέρκων κατακτούν τις καρδιές των τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ιωάννινα: Γεμίζουν τα ορεινά χωριά για το Πάσχα – Η πληρότητα στα ξενοδοχεία ξεπερνά το 90%Οι ξενοδόχοι, όπως επισήμανε, έχουν κρατήσει τις τιμές στην προ covid εποχή κι έτσι δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς επισκέπτες να έρθουν να γνωρίσουν τα Γιάννενα, με τιμές διαμονή από 65 ευρώ έως και 200 ευρώ ανάλογα τις ανέσεις που επιθυμεί ο τουρίστας.

Ιωάννινα: Γεμίζουν τα ορεινά χωριά για το Πάσχα – Η πληρότητα στα ξενοδοχεία ξεπερνά το 90%Τα μηνύματα για τις κρατήσεις μετά το Πάσχα είναι θετικά και αισιόδοξα κατέληξε ο κ. Σιούτης, γιατί τα Γιάννενα διαθέτουν σύνδεση με δύο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και διεθνή αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις από την Ευρώπη.

Τα πέτρινα λιθόκτιστα ξενοδοχεία και μπουτίκ περιμένουν τους επισκέπτες με την πληρότητα να αγγίζει ακόμη και το 100% σε διάφορα χωριά του Νομού όπως η Αρίστη, το Πάπιγκο, το Μέτσοβο, ο Βίκος, το Συρράκο στα Τζουμέρκα.

Ιωάννινα: Γεμίζουν τα ορεινά χωριά για το Πάσχα – Η πληρότητα στα ξενοδοχεία ξεπερνά το 90%Οι τυχεροί που ξεκίνησαν νωρίτερα τις πασχαλινές διακοπές στα Ζαγοροχώρια, το πρωί δοκίμασαν τις αθλητικές τους ικανότητες στο ράφτινγκ, στον ποταμό Βοϊδομάτη. Παρά τον βροχερό καιρό η καλή διάθεση, η ομορφιά της περιοχής, αποτυπώνονταν στα χαμογελαστά πρόσωπα όλων όσων συναντήσαμε στη χαράδρα του Βίκου.

Ιωάννινα: Γεμίζουν τα ορεινά χωριά για το Πάσχα – Η πληρότητα στα ξενοδοχεία ξεπερνά το 90%

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος