Το Νομό Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τις ορεινές περιοχές, προτίμησαν για να περάσουν τις ημέρες Πάσχα αρκετοί τουρίστες, με τα ξενοδοχεία να σημειώνουν πληρότητα άνω του 90%.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης, τόνισε πώς η περιοχή έχει αυξημένη επισκεψιμότητα καθ’ όλο το χρόνο και σε αυτό έχουν συμβάλει η επενδύσεις που καταγράφονται στον τουριστικό τομέα. Έτσι σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος των χωριών του Ζαγορίου και των Τζουμέρκων κατακτούν τις καρδιές των τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.


Τα πέτρινα λιθόκτιστα ξενοδοχεία και μπουτίκ περιμένουν τους επισκέπτες με την πληρότητα να αγγίζει ακόμη και το 100% σε διάφορα χωριά του Νομού όπως η Αρίστη, το Πάπιγκο, το Μέτσοβο, ο Βίκος, το Συρράκο στα Τζουμέρκα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
 
                        