Ιωάννινα: Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει του τριημέρου

Η πληρότητα στα καταλύματα του νομού Ιωάννινων αγγίζει σε πολλές περιοχές το 100% ενόψει του τριήμερου της 28 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά στο Ζαγόρι τα δημοφιλέστερα χωριά όπως το Πάπιγκο, το Μονοδένδρι ο Βίκος, η Αρίστη, το Τσεπέλοβο, οι Ασπράγγελοι, έχουν πληρότητα 100% και μάλιστα η ενδιαφερόμενοι έκλεισαν κατάλυμα από τον Αύγουστο για να είναι σίγουροι ότι το τριήμερο θα κάνουν την ολιγοήμερη απόδραση στο νομό Ιωάννινων.

Ιωάννινα: Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει του τριημέρουΣτα Τζουμέρκα η πληρότητα και εδώ είναι στο 100% στο Συρράκο, στους Καλαρρύτες, στα Πράμαντα. Ιδία εικόνα και στο Μέτσοβο με πληρότητα 100% ενώ και τα Γιάννινα αγγίζουν το 100%.

Ιωάννινα: Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει του τριημέρουΗ άγρια ομορφιά του Νομού Ιωάννινων καθηλώνει τους επισκέπτες που επισκέπτονται την περιοχή ξανά και ξανά ανακαλύπτοντας πετρόχτιστα χωριά και απάτητα μονοπάτια μέσα στον δρυμό της Πίνδου.

Ιωάννινα: Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει του τριημέρουΌσοι λατρεύουν την περιπέτεια των extreme spor η περιοχή χαρίζει στιγμές που η αδρεναλίνη θα χτυπήσει «κόκκινο», κάνοντας rafting, canoning και river trekking στον ποταμο Βοιδοματη και Αραχθο, και ιππασία, mountain biking και jeeping, στις μοναδικές διαδρομές μέσα στο φαράγγι.

Ιωάννινα: Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει του τριημέρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος