Ημέρα πένθους στην Κομπωτή Ξηρομέρου – Σήμερα η κηδεία της 3χρονης που κατέληξε στον ύπνο της

Σήμερα Τετάρτη 4/5/2022, θα γίνει η κηδεία της 3χρονης Κατερίνας που έχασε – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ζωή της – στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στην Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας με τους γονείς να ψάχνουν ακόμα το γιατί χάθηκε το αγγελούδι τους. Στο σώμα του παιδιού έγινε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατό του θα βγει μόλις ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και οι κυτταρολογικές εξετάσεις.

Η οικογένεια του κοριτσιού έχει ορίσει δικηγόρο αλλά και τεχνική σύμβουλο που μαζί θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως στην υπόθεση και στα αίτια που, ενδεχομένως, οδήγησαν στο θάνατο το παιδί ενώ έρευνα για τις συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 αναμένεται να τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία στον ιερό ναό του χωριού, ενώ φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην 3χρονη Κατερίνα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος