Δολοφονία 75χρονης στο Βόλο: Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την σύλληψη του δράστη της 75χρονης που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές, σε αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε, στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σύζυγος του 39χρονου βαφτισιμού της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι ύποπτος για την δολοφονία, συνεργάζεται με τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή χτες Σάββατο 6 Νοεμβρίου σε αποθήκη της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Η αποθήκη δεν ανήκε στην 75χρονη και εγείρονται ερωτηματικά για το πως ο δράστης είχε πρόσβαση εκεί.

Σύμφωνα με ενοίκους της πολυκατοικίας, ο 39χρονος είχε θεαθεί από περίοικους στην περιοχή τις ημέρες που προηγήθηκαν της δολοφονίας. Ο 39χρονος είχε «πνευματική» σχέση με την ηλικιωμένη γυναίκα, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά καιρούς η 75χρονη τον βοηθούσε οικονομικά.

Η 75χρονη εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φρικιαστικό έγκλημα. Η σορός της 75χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και τη Δευτέρα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη Λάρισα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Τα πολλαπλά τραύματα προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κυρίως είναι εντοπισμένα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο σώμα.

Πριν τρία 24ωρα συγγενικό πρόσωπο της άγρια δολοφονημένης εύπορης 75χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε. Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: ” Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (06-11-2021) το μεσημέρι, σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στο Βόλο. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος