Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή αύριο 64χρονος που ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε κοριτσάκι 8 ετών

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή ένας 64χρονος φερόμενος ως δράστης από την περιοχή Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, διότι σύμφωνα με καταγγελία ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε ανήλικο κοριτσάκι 8 χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού την περασμένη Δευτέρα στους αστυνομικούς, και με όσα η κόρη της είχε εξιστορήσει, ο φερόμενος ως δράστης σε ώρα που η οικογένεια της ανήλικης απουσίαζε από το σπίτι την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, ενώ σε κάποια άλλη χρονική στιγμή στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος επιδεικνύοντάς και τα δικά του γεννητικά όργανα.

Ο 64χρονος συνελήφθη, ενώ η Αστυνομία όρισε πραγματογνώμονα παιδοψυχίατρο ενώπιον της οποίας εξετάσθηκε το κοριτσάκι επιβεβαιώνοντας όσα είχαν καταγγελθεί από τη μητέρα.

Στην εξέταση που έγινε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου στην ανήλικη διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Παυλίδη ότι δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση με την ιατροδικαστική έννοια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος