Αίγιο: Έχασε τη ζωή του 42χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στο Αίγιο Αχαΐας. Άνδρας 42 ετών ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 57χρόνος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ήταν τέτοια η δύναμη της σύγκρουσης που το αυτοκίνητο βρέθηκε σε αυλή σπιτιού κοντά στη Ν. Πλαστήρα που σημειώθηκε το δυστύχημα. Τα τραύματα του 42χρονου ήταν θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκε και ο 57χρόνος.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε νεκρό και τραυματία στο νοσοκομείο Αιγίου, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας αναφέρεται: “Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, στο Αίγιο. Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 42χρονος ημεδαπός, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίσθηκε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος