Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού ανακηρύχθηκε το μέλος της Βουλής Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Γκας (Κωνσταντίνος) Μπιλιράκης, ο οποίος τιμήθηκε από την οργάνωση για την προσφορά του μέσα από τους αγώνες του στο Κογκρέσσο προς την Ελλάδα και τον ελληνισμό.
Το μετάλλιο της Επιτροπής Ελληνισμού επέδωσε στον ομογενή βουλευτή ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού, Ιωάννης Αμπατζόγλου κατά τη συνάντησή τους στις 8 Νοεμβρίου 2022 σε πολιτική συγκέντρωση στην Τάμπα της Φλόριντα. Ο κ. Αμπατζόγλου πρότεινε επίσης στον κ. Μπιλιράκη να γίνει Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού, ως αναγνώριση του αγώνα που δίνει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Ο κ. Μπιλιράκης με μεγάλη χαρά δέχθηκε το μετάλλιο, όπως επίσης να γίνει Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκας Μπιλιράκης εκείνη την ημέρα επανεκλέχθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην 12η Περιφέρεια της Φλόριντα με ποσοστό πάνω από 70%.
- (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή epitropiellinismou.gr)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος