Να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ελληνικών τραπεζών, καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, κάλεσε την ΕΚΤ, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Eurogroup.
Σημειώνεται ότι από το πρωί παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα ΑΤΜ των τραπεζών, με την πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, να εμφανίζεται καθησυχαστική και με δήλωσή της στο ΑΜΠΕ, να τονίζει ότι τροφοδοσία των ΑΤΜ των τραπεζών γίνεται χωρίς προβλήματα.
«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η τροφοδοσία των ΑΤΜ γίνεται ομαλά από την Τράπεζα της Ελλάδος, και όπου παρουσιάζονται -σε μεμονωμένες περιπτώσεις- προβλήματα λόγω αυξημένων εκροών, αυτές αποκαθίστανται το γρηγορότερο δυνατόν.», τόνισε σε δήλωσή της.
Ταυτόχρονα αρμόδιο στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι η ΤτΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η τροφοδοσία των ελληνικών τραπεζών με μετρητά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος