Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας θα συναντηθεί σήμερα στις 17:30 μ.μ., στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδος, για να τους ενημερώσει σχετικά με τους κεφαλαιακούς ελέγχους και τις παρεμβάσεις διευκόλυνσης των επιχειρήσεων που έχουν υλοποιηθεί από την κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τις Τράπεζες.
Ο κ. Μάρδας θα συζητήσει, με τους εκπροσώπους των φορέων, τα τυχόν προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις που υπάρχουν στις συναλλαγές των επιχειρήσεων με το εξωτερικό σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Η προσπάθεια του Υπουργείου για την πλήρη ομαλοποίηση των συναλλαγών των επιχειρήσεων αλλά και των πολιτών είναι συνεχής.
Πέραν των άλλων παρεμβάσεων χθές επίσης η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών ενέκρινε, με άμεση ισχύ, τον καθορισμό εφάπαξ πρόσθετου συνολικού ποσού 186.635.617 ευρώ και 68.425 δολαρίων για την έγκριση συναλλαγών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των Ειδικών Υποεπιτροπών και καλύπτουν αιτήματα που υποβλήθηκαν στις τράπεζες την περίοδο 22/7/2015 έως και 31/7/2015.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος