ΟΓΑ : Εως τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής εισφορών που έληξε στις 15

Παρατείνεται από τον ΟΓΑ έως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία για την πληρωμή των εισφορών των τριμηνιαίων δόσεων της παλαιότερης ρύθμισης του Ν.3943/2011 που έληγε στις 15-06-2015.

Σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης του ΟΓΑ (διοικητής Αθανάσιος Μπακαλέξης), ο Οργανισμός θα δέχεται πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών των τριμηνιαίων δόσεων, μέχρι 30-06-2015, χωρίς να χάσουν οι ασφαλισμένοι το δικαίωμα της ρύθμισης ή να έχουν κάποια άλλη επιβάρυνση.

Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή ΕΛΤΑ (Πρακτορείο ΕΛΤΑ – Αγροτικό διανομέα ΕΛΤΑ), με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν ήδη αποσταλεί.

Η ρύθμιση του άρθρου 48 του νόμου 3943/2011, αφορά καθυστερούμενες οφειλές από 600 ευρώ και άνω, των αυτοτελώς απασχολουμένων αγροτών του κλάδου κύριας ασφάλισης του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τη ρύθμιση η εξόφληση, μπορεί να γίνει σε 20 το ανώτερο τριμηνιαίες δόσεις, ενώ το ύψος κάθε τριμηνιαίας δόσης δεν μπορεί να είναι λιγότερο από 150 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος