“Τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν δήθεν μαζικές ακυρώσεις τουριστών στη χώρα μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθότι ο ελληνικός τουρισμός εμφανίζει ανοδική πορεία με τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, σε σχέση με το 2014”, ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.
Παράλληλα επισημαίνει ότι “ο τουρισμός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει στοιχείο πολιτικής αντιπαράθεσης. Η υιοθέτηση και αναπαραγωγή αναληθών και ανεπιβεβαίωτων ειδήσεων τραυματίζουν τον τουρισμό μας και υπονομεύουν το συμφέρον της πατρίδας μας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών, έχει καταγραφεί μικρή μείωση στις «κρατήσεις τελευταίας στιγμής» και μεμονωμένες ακυρώσεις. Οι μεγάλοι διεθνείς tour operator εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τη χώρα μας με επίσημες δηλώσεις τους.
Η Ελλάδα συνεχίζει να εγγυάται την υψηλού επιπέδου ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες της και που την έχουν καταστήσει κορυφαίο τουριστικό προορισμό, διεθνώς. Το υπουργείο εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και στόχος του είναι να δώσει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Για το σκοπό αυτό και με εντολή της αν. υπουργού Έλενας Κουντουρά, έχει εγκατασταθεί μηχανισμός υποστήριξης φορέων τουρισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@mintour.gr”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος