Κέρδη για τις ασιατικές αγορές λόγω πετρελαίου, κάτω το Τόκιο

Τα ασιατικά χρηματιστήρια κατέγραφαν κέρδη την Πέμπτη λίγο πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης με εξαίρεση εκείνο του Τόκιο που έκλεισε με απώλειες, ενθαρρυμένες από την ανάκαμψη της τιμής του πετρελαίου.

Ο δείκτης Nikkei 225 στο Τόκιο έκλεισε με απώλειες 0,85%, επηρεασμένες από την ενδυνάμωση του γιέν έναντι του δολαρίου σύμφωνα με αναλυτές.

Στον αντίποδα, ο δείκτης Hang Seng στο Χόνγκ-Κόνγκ ήταν πάνω 1,33% και ο δείκτης S&P/ASX 200 στην Αυστραλία κέρδιζε 2,13%. Ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο της Σαγκάη κέρδιζε 1,46% καθώς η διολίσθηση του δολαρίου έδινε φτερά στη τιμή του πετρελαίου.

Η τιμή του μπρέντ κατέγραφε κέρδη 1,06%, σκαρφαλώνοντας στα 35,37 δολάρια την Πέμπτη ενώ το δολάριο είχε ανακτήσει μέρος των απωλειών του.

Η ισοτιμία ευρώ/δολάριο βρισκόταν στο 1,1073 στις 8:40 π.μ. ώρα Ελλάδος και η ισοτιμία δολαρίου/γιέν στο 118,09.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος