Υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για το τέλος στα παιγνίδια του ΟΠΑΠ

Στην υπογραφή της υπουργικής απόφασης που αφορά την απόδοση του τέλους 0,05 ευρώ ανά στήλη στα παιγνίδια του ΟΠΑΠ προχώρησαν την Δευτέρα ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών.

Η επιβολή του τέλους ανά στήλη στα παιγνίδια του ΟΠΑΠ ήταν ένα από τα μέτρα που λήφθηκαν πέρυσι για την ενίσχυση των κρατικών εσόδων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Υπογράφηκε σήμερα, Δευτέρα από τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, η Υπουργική Απόφαση που αφορά την απόδοση του τέλους (0,05 ευρώ ανά στήλη) στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.
Με την απόφαση αυτή:
1) Ορίζεται ο χρόνος απόδοσης στους τρείς (3) μήνες, από τον ένα (1) μήνα που ίσχυε μέχρι σήμερα.
2) Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τη μηνιαία απόδοση του τέλους.
3) Η απόφαση εναρμονίζεται με την φορολογική υποχρέωση απόδοσης των ακαθάριστων εσόδων από τυχερά παίγνια (Gross Gaming Revenue).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος