Την αντίθεσή του στην πώληση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σημειώνοντας ότι δεν πρέπει η ΔΕΗ να αποστερηθεί ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, όπως τα δίκτυα για εντελώς πρόσκαιρο και ευκαιριακό όφελος.
Ο κ. Παναγιωτάκης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση της επιχείρησης, σημείωσε πως πρέπει να μελετηθεί η συμφωνία προσθέτοντας, ότι είναι δυνατόν να διαμορφωθούν τα κατάλληλα μοντέλα που να προσιδιάζουν στις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές.
Πρόσθεσε ακόμη, ότι κύριος στόχος της ΔΕΗ, μόλις εξομαλυνθούν τα πράγματα σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα, είναι η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους καταναλωτές που δεν πληρώνουν, ενώ είναι σε θέση να το κάνουν.
ΠΗΓΗ: Α’ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος