Στ. Παναγιωτόπουλος: Σε βαθμό κακουργήματος η ποινική δίωξη – Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, ενώπιον του Εισαγγελέα, αφού πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, μετά την παράδοσή του στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από νέα μήνυση πρώην συντρόφου του για δημοσίευση και άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Ο ανακριτής έδωσε προθεσμία έως τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο Εισαγγελέας διέταξε επίσης έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο, προκειμένου να βρεθούν περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία για τη δράση του.

Αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο καθώς η παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι διαρκές έγκλημα, εφόσον κυκλοφορεί ακόμα στο διαδίκτυο το βίντεο που ανέβασε.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φορώντας χειροπέδες και συνοδεία πέντε αστυνομικών και Εισαγγελέα, επέστρεψε χθες στις 11:30 το πρωί στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες. O γνωστός παρουσιαστής κατέβηκε από το αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από την σύντροφό του και κρατώντας τον σκύλο του. Λίγο μετά τις 14:30, ο τηλεπαρουσιαστής έφυγε από την κατοικία του, προκειμένου να παραδοθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος και μετανιωμένος μέσω του δικηγόρου του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος