Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το χρονικό της σύλληψής του και οι έρευνες στα αρχεία του (video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος προσήλθε συνοδεία του δικηγόρου του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε καθώς εκκρεμούσε αυτόφωρο εις βάρος του.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και είχε προσπαθήσει να μπει μόνος του στο Αστυνομικό Μέγαρο. Η πολιορκία όμως των δημοσιογράφων τον έκανε να αλλάξει σχέδια. Απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του και επέστρεψε με το δικηγόρο του, ενώ δεν είπε λέξη στις απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για αρκετές ώρες υπήρξε έντονο παρασκήνιο γύρω από τη σύλληψη του γνωστού τηλεπαρουσιαστή. Ο δικηγόρος του ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον εισαγγελέα για την παράδοσή του στις Αρχές.

Λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς πίσω στο σπίτι του, για να ξεκινήσει η κατ` οίκον έρευνα.

Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη, βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης, ενώ απόψε θα διανυκτερεύσει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Καταλυτική η μήνυση από την 28χρονη

Το βράδυ της Τρίτης η 28χρονη κοπέλα, άλλοτε οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, υπέβαλε την πρώτη μήνυση σε βάρος του, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές. Στο παρελθόν διατηρούσε μαζί του σχέση και μετά το σάλο γύρω από το όνομά του άρχισε να ψάχνει και για δικά της βίντεο στο διαδίκτυο. Είχε προηγηθεί η επίσημη καταγγελία της 24χρονης.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της 28χρονης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον παρουσιαστή.

Δικηγόρος Παναγιωτόπουλου: Είναι συντετριμμένος, έχει μετανιώσει ειλικρινά

Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του δηλώνει, μέσω του δικηγόρου του, Γεώργιου Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Δακουράς και προσθέτει:

Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του“.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου, Έλενα Αποστολίδου

Επιμέλεια: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος