Ομολόγησαν οι 3 δράστες της ληστείας που κατέληξε στο θάνατο του 25χρονου (video)

Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο του 25χρονου, στο λόφο του Φιλοπάππου.

Οι τρεις ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της ληστείας, παραδέχθηκαν ότι επιτέθηκαν με σπασμένο μπουκάλι στον άτυχο νεαρό, όμως υποστήριξαν ότι παραπάτησε και έπεσε μόνος του στον γκρεμό.

«Η πτώση του 25χρονου φοιτητή είναι συνέπεια της ληστείας», είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης. Ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, επισήμανε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του, ότι συνεργάστηκαν πολλές αστυνομικές υπηρεσίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η παρατηρητικότητα της 23χρονης Πορτογαλίδας φίλης του θύματος που είχε συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά των δραστών και τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων ήταν η αιτία για την έγκαιρη ταυτοποίησή τους από τους αξιωματικούς προτού διαφύγουν εκτός Ελλάδας.

Οι δύο Πακιστανοί, που είναι ηλικίας 17 και 28 ετών, όπως αποκάλυψε  ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Θόδωρος Χρονόπουλος είχαν οργανώσει την απόδρασή τους από την Ειδομένη, όπου και εντοπίστηκαν. Ο τρίτος είναι ένας 25χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας. Τα αποτυπώματα του βρέθηκαν σε σακούλα την οποία κρατούσαν την ώρα της ληστείας σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για μέλη συμμορίας, που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Τρεις συλλήψεις για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος