Nεκρή μια από τις εγκύους της Μαριούπολης – Δεν τα κατάφερε ούτε το βρέφος

Σύμφωνα με ανάρτηση της Asya Dolina, η οποία είναι δημοσιογράφος στη «Φωνή της Αμερικής» μία από τις Ουκρανές εγκύους που είχαν τραυματιστεί στο μαιευτήριο της Μαριούπολης έχασε τη ζωή της, το ίδιο και το αγέννητο παιδί της.

Στην ανάρτησή της Nτολίνα φαίνεται βίντεο η η Ουκρανή blogger, Μαριάνα Ποντκγούρσκαγια η οποία είχε δεχθεί επίθεση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ισχυρίζονταν ότι η επίθεση ήταν σκηνοθετημένη.

Ρώσοι αξιωματούχοι είχαν υποστηρίξει ότι η φωτογραφία της «εγκύου της Μαριούπολης, όπως έγινε γνωστή η Ποντκγούρσκαγια με μώλωπες και αιμορραγία από ένα τραύμα στο κεφάλι- ήταν ψεύτικη. Ισχυρισμός αβάσιμος σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρωπιστικών οργανώσεων και των Ουκρανών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με το Associated Press η έγκυος στο φορείο δεν επέζησε, μετά τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο Μαριούπολης -Ούτε το αγέννητο βρέφος. Η ετοιμόγεννη γυναίκα προσπαθούσε να ξεφύγει από τον βομβαρδισμό στο μαιευτήριο στη Μαριούπολη όπου επρόκειτο να γεννήσει και οι φωτογραφίες της να μεταφέρεται εσπευσμένα με φορείο σε ασθενοφόρο είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος