Μπόλονι: «Η ομάδα έχει περάσει την… έρημο!»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βελτιώνεται αγωνιστικά ημέρα με την ημέρα, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι, εστιάζοντας τη σιγουριά του, κυρίως απ’ τα «μηνύματα» που λαμβάνει από τους παίκτες του στην καθημερινότητα των προπονήσεων.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε ακόμη στο δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, τονίζοντας πως θα πρέπει άπαντες να ακούν όλα όσα προτείνουν οι ειδικοί, ενώ μίλησε και για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο «Γ. Καλαφάτης» στην προσεχή διακοπή των Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη Nova:

-Για το νέο lockdown στη χώρα:
«Αν μπορούσα να είχα μια σαφή απάντηση, δεν θα ήμουν εδώ, αλλά δίπλα στον κύριο Πρωθυπουργό. Είναι σαφές ότι υπάρχει μια τεράστια επιδημία, αλλά ακόμα και οι σοφοί δεν είναι σε θέση να μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Άρα η συμβουλή μου είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες, να πλένουμε τα χέρια μας, να φοράμε τη μάσκα μας, να μην είμαστε κοντά σε πολύ κόσμο και όλες τις εισηγήσεις των ειδικών. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να υπακούμε στις εντολές των ειδικών που είναι επιφορτισμένοι με τα θέματα της υγείας μας, να κάνουμε όσα μας ζητούν και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές που γίνονται».

-Για το αν οι δύο σερί νίκες έχουν βελτιώσει την ψυχολογία στην ομάδα του:
«Αναμφίβολα υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, όμως είμαστε πολύ μακριά για να βροντοφωνάζουμε “νίκες”. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, όμως θέλουμε να τα προσπεράσουμε και να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε να φτάσουμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος με τις πληροφορίες που μου δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες για την κατάσταση τους, τα βλέπω μέσω των προπονήσεων, των αγώνων και των συνομιλιών που έχω μαζί τους. Και βεβαίως θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο που μπορώ μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στη διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι όμως σαφές για μένα ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες και αυτό είναι κάτι που θα μοιραστώ με τους συνεργάτες μου».

-Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:
«Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Ξέρουμε ότι αμυντικά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, έχουμε μια δυναμική επίθεση με την οποία δημιουργούμε προβλήματα στην οργάνωση των αντιπάλων και θέλουμε να προχωρήσουμε με τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα. Παντού γύρω μου βλέπω πράσινα, επομένως πρέπει κι εμείς να μπούμε στην “πράσινη” νοοτροπία και προσπαθώ να σπρώξω τους παίκτες μου προς αυτή την κατεύθυνση».

-Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αποκτήσει στο 100% την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του προπονητή της:
«Νομίζω πως ποτέ! Δύο άνθρωποι δεν μοιάζουν ποτέ μεταξύ τους, ούτε καν οι δίδυμοι. Αν μέσω των αγώνων και των αποτελεσμάτων μπορέσουμε να χαμογελάσουμε λίγο περισσότερο και μπορέσουμε να κάνουμε πιο χαρούμενη την τεράστια οικογένεια του Παναθηναϊκού που υποφέρει σε αυτές τις στιγμές, διότι δεν μπορεί να είναι στα γήπεδα και δίπλα στην ομάδα, τότε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός που έρχεται από πολύ μακριά, προχωράει, πιστεύω ότι έχει περάσει την έρημο και πάει μπροστά»!

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος