Mήνυμα Τζόκοβιτς στον αδερφό του: «Ο Θεός βλέπει τα πάντα» (video)

Η πρώτη αντίδραση του νο1 τενίστα στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία όπου κρατείται προσωρινά ήρθε μέσω μηνύματος που έστειλε στον αδερφό του.

Αναλυτικά αναφέρει στο μήνυμά του:

«Ο Θεός τα βλέπει όλα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δική τους είναι υλική». Το μήνυμα διαβάστηκε όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ από τον αδερφό του στη συνέντευξη Τύπου της οικογένειας του 34χρονου κορυφαίου τενίστα.

Πατέρας του Τζόκοβιτς: «Αιχμαλωσία η κράτηση του Νόβακ»

Η οικογένεια του Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βελιγράδι χαρακτήρισε «αιχμαλωσία» την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ξενοδοχείο παράνομων μεταναστών στη Μελβούρνη. Ο πατέρας του Νόβακ, Σέρτζαν Τζόκοβιτς υποστήριξε ότι οι συνοριακές αρχές συμπεριφέρονται στο γιο του σαν «κοινό εγκληματία» ενώ χαρακτήρισε «σοβινιστική» την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς κάλεσε τους πολίτες να επιφυλάξουν υποδοχή ήρωα στον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν θα επιστρέψει στο Βελιγράδι.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό έλαβε υγειονομική εξαίρεση για την είσοδο του στην Αυστραλία και την συμμετοχή του στο τουρνουά ΄΄Australian Open΄΄ . Όπως εικάζεται στα σερβικά ΜΜΕ ο Τζόκοβιτς κατέθεσε πιστοποιητικό ότι νόσησε το περασμένο Ιούνιο και έτσι του δόθηκε άδεια εισόδου. Με δεδομένο ωστόσο ότι έχουν παρέλθει έξι μήνες από τότε που νόσησε ο Τζόκοβιτς οι συνοριακές αρχές στην Αυστραλία αποφάσισαν την απέλαση του και σήμερα βρίσκεται σε ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται παράνομοι μετανάστες. Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς άσκησαν έφεση και η απόφαση της δικαιοσύνης αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε σχετικές ειδήσεις για την περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία

ΠΗΓΗ: ERTNEWS.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος