Η πρώτη αντίδραση του νο1 τενίστα στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία όπου κρατείται προσωρινά ήρθε μέσω μηνύματος που έστειλε στον αδερφό του.
Αναλυτικά αναφέρει στο μήνυμά του:
«Ο Θεός τα βλέπει όλα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δική τους είναι υλική». Το μήνυμα διαβάστηκε όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ από τον αδερφό του στη συνέντευξη Τύπου της οικογένειας του 34χρονου κορυφαίου τενίστα.
Πατέρας του Τζόκοβιτς: «Αιχμαλωσία η κράτηση του Νόβακ»
Srđan Đoković: Sram ih bilo #Novak #Djokovic #AusOpen pic.twitter.com/6Dyj75MGuP
— Bifrost/FLR Customer Help (@FlrBifrost) January 6, 2022
Η οικογένεια του Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βελιγράδι χαρακτήρισε «αιχμαλωσία» την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ξενοδοχείο παράνομων μεταναστών στη Μελβούρνη. Ο πατέρας του Νόβακ, Σέρτζαν Τζόκοβιτς υποστήριξε ότι οι συνοριακές αρχές συμπεριφέρονται στο γιο του σαν «κοινό εγκληματία» ενώ χαρακτήρισε «σοβινιστική» την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς κάλεσε τους πολίτες να επιφυλάξουν υποδοχή ήρωα στον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν θα επιστρέψει στο Βελιγράδι.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό έλαβε υγειονομική εξαίρεση για την είσοδο του στην Αυστραλία και την συμμετοχή του στο τουρνουά ΄΄Australian Open΄΄ . Όπως εικάζεται στα σερβικά ΜΜΕ ο Τζόκοβιτς κατέθεσε πιστοποιητικό ότι νόσησε το περασμένο Ιούνιο και έτσι του δόθηκε άδεια εισόδου. Με δεδομένο ωστόσο ότι έχουν παρέλθει έξι μήνες από τότε που νόσησε ο Τζόκοβιτς οι συνοριακές αρχές στην Αυστραλία αποφάσισαν την απέλαση του και σήμερα βρίσκεται σε ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται παράνομοι μετανάστες. Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς άσκησαν έφεση και η απόφαση της δικαιοσύνης αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Δείτε σχετικές ειδήσεις για την περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία
ΠΗΓΗ: ERTNEWS.GR
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος