Ο Μιχάλης Κατρίνης επικεφαλής της Κ.Ο. ΚΙΝΑΛ με απόφαση Ανδρουλάκη

Ομόφωνα αποδεκτές έγιναν οι προτάσεις του νεοεκλεγέντος προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για τη θέση του επικεφαλής και του γραμματέα της Κ.Ο. και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος. Ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης είναι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και θα εκπροσωπεί τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή.

Πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παραμένει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ δεύτερη θα είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τη θέση της γραμματέως της Κ.Ο. αναλαμβάνει η Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. που συγκάλεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημείωσε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μεγαλώσει η παράταξη.

«Στο νέο αυτό ταξίδι προσβλέπω σε εσάς, σας θέλω μπροστά και να είστε βέβαιοι ότι μαζί θα κάνουμε το Κίνημά μας και πάλι ισχυρό και περήφανο!», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους βουλευτές να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών που έχουν στρέψει -όπως είπε- το ενδιαφέρον τους στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

«Θα είμαστε παρόντες», τόνισε, «για να αναδεικνύουμε τα ζητήματα και να προτείνουμε λύσεις».

Υπογράμμισε ότι «η βάση της παράταξης έδειξε τον δρόμο: Να ανανεωθούμε. Να μείνουμε ενωμένοι. Να διασφαλίσουμε την πολιτική μας αυτονομία με ένα αξιόπιστο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα. Την εντολή αυτή οφείλουμε να την σεβαστούμε όλοι μας και πρώτος απ’ όλους εγώ».

Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, είπε ότι ξεκινάει αυτοοργάνωση για ένα κόμμα ανοικτό, μακριά από καθεστωτικές νοοτροπίες, ενώ υπογράμμισε εκ νέου ότι μετά τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και θα είναι όλοι μαζί.

«Είναι ευθύνη μας το Κίνημα να λειτουργήσει χωρίς στεγανά και χωρίς διαχωρισμούς, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, αλλά με δέσμευση στην κοινή στρατηγική που θα χαράσσουμε πάντα με δημοκρατικό τρόπο. Τη στιγμή που η κοινωνία στρέφει το βλέμμα της σε εμάς, τη στιγμή που οι προοδευτικοί πολίτες εναποθέτουν ξανά σε εμάς τις προσδοκίες και τις ελπίδες τους, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην τους απογοητεύσουμε» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος