Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο σύζυγος και καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν – «Ξαλάφρωσε» λέει ο συνήγορός του

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, όπου δράστης, όπως αποκαλύφθηκε χθες ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ειναι κρατούμενος στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία του Τμηματος Ανθρωποκτονιών. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ συνέταξαν τον φάκελο της υπόθεσης η οποία διαβιβαστηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και ο συνήγορος του πιλότου, Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν». Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες Πέμπτη, μετά από εξάωρη προανακριτική διαδικασία, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Και εκείνη τη μέρα είχε έντονο καβγά μαζί της και του ζήτησε να πάρει το μωρό και να πάει να κοιμηθεί στο ισόγειο, όπως και έκανε. Εκείνη κοιμήθηκε μόνη στη σοφίτα. Κάποια στιγμή, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ξύπνησε και ανέβηκε στη σοφίτα. Εβαλε το μωρό στην κούνια και έπεσε να κοιμηθεί δίπλα. Τότε εκείνη ξύπνησε και συνέχισαν τον καβγά. Όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, τότε είπε πώς έχασε την ψυχραμία του και την έπνιξε πιέζοντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

«Ηταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας. Είχαμε έναν ακόμη έντονο καυγά από νωρίς εκείνο το απόγευμα. Όταν πήγα στη σοφίτα μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και το σπίτι. Με έσπρωξε και μετά άφησε απότομα και με δύναμη το παιδί στην κούνια. Εκείνο άρχιζε να κλαίει. Εκνευρίστηκα, της επιτέθηκα και πίεσα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι ή το στρώμα. Δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, άρχισα να σκέφτομαι το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Αποφάσισα να το καλύψω και τα σκηνοθέτησα όλα. Εγώ την έδεσα πισθάγκωνα και έβαλα την μπλούζα στο λαιμό της και κοντά στο στόμα», φέρεται να υποστήριξε στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μετά ξεκίνησε να στήνει ένα σενάριο αντιγράφοντας αυτά που του είχε μεταφέρει παλαιότερα ο εκπαιδευτής του από δική του εμπειρία ληστείας.

Σε σχεση με το κρέμασμα του σκυλιού, επειδή ήταν δεμένο με το λουρί του σε κουπαστή εσωτερικής σκάλας του σπιτιού μένει να αποσαφηνιστεί μήπως το ζώο στην προσπάθειά του να αποδεσμευτεί γλίστρισε, έπεσε και κρεμάστηκε.

Γλυκά Νερά – Δολοφονία Κάρολαϊν: Ο δραματικός επίλογος – Τα πώς και γιατί της υπόθεσης που συγκλόνισε

“Προσπάθησε να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα”

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο δράστης προσπάθησε να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Προσπάθησε να πάρει στοιχεία από έγκλημα που γνώριζε από φίλο του έτσι ώστε να στρέψει τις Αρχές σε κάποιο ανεξιχνίαστο έγκλημα», δήλωσε στην ΕΡΤ Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Ο πιλότος προσπάθησε να στήσει σκηνικό ληστείας αντιγράφοντας ένα πραγματικό περιστατικό, όχι όμως τέτοιας βιαιότητας, που είχε συμβεί στον εκπαιδευτή του, όταν είχε πέσει θύμα ληστείας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη της δράσης του, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν ήταν πειστικοί από την πρώτη στιγμή.

Το χρονικό των ερευνών – Ποια στοιχεία πρόδωσαν τον 34χρονο πιλότο

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα κινήσεις και βήματα του ιδίου.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος