Γ. Τσούκαλης για την 33χρονη μητέρα: Βλέπουμε ένα άτομο πολύ χειριστικό και σκληρό – Η υπόθεση είναι πολύ δεμένη (video)

Με τις έρευνες των εισαγγελικών αρχών να επικεντρώνονται πλέον στα αίτια των θανάτων των άλλων δύο μικρών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, στην ΕΡΤ μίλησε ο Γιώργος Τσούκαλης ιδιωτικός ερευνητής, σχολιάζοντας το εάν έγιναν όλα τα προβλεπόμενα από την ιατροδικαστική υπηρεσία καθώς και την συμπεριφορά της κατηγορούμενης.

«Είναι επικίνδυνο να πούμε ότι έπασχε (η κατηγορούμενη) ή ότι ήταν άρρωστη γιατί αυτόματα της δίνουμε άλλοθι», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής επισημαίνοντας «ότι ακόμα και οι πιο σκληροί άνθρωποι, κάποια στιγμή, ομολογούν και λυγίζουν. Εδώ βλέπουμε ένα άτομο πολύ χειριστικό και σκληρό».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για τα αστυνομικά ευρήματα και τα στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είπε ότι «είναι πολύ δεμένη υπόθεση».

Και όπως είπε στην εκπομπή «Από τις Έξι» η παραμικρή λεπτομέρεια στις καταθέσεις των μαρτύρων είναι ικανή να αξιοποιηθεί από τους εισαγγελείς. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί στην υπερβολική έκθεση των μελών της οικογένειας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λέγοντας ότι ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τον πόνο του διαφορετικά.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος