Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Θοδωρής Ιακωβίδης (video)

O αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την φορτισμένη συναισθηματικά δήλωση αποχώρησης από την ενεργό δράση αμέσως μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με νέα τοποθέτησή του δεν αποκλείει, μετά τη μαζική και αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης του κόσμου να συνεχίσει τελικά να αγωνίζεται και εφόσον αλλάξουν οι συνθήκες.

Μεταξύ άλλων είπε στο “Open” :”Εγώ θέλω να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγκάλιασε. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα”.

Πάντως όπως χαρακτηριστικά τόνισε, …”«Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη”, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος